Valná hromada OSMD se v roce 2020 se konala dne 17.9.

Valná hromada OSMD se navzdory nepříznivé epidemiologické situaci konala v termínu 17.9.2020, samozřejmě za dodržení všechny hygienických a provozních pravidel. Rádi bychom ocenili všechny naše členy, kteří se nezalekli koronaviru a přišli hlasovat o důležitých záležitostech našeho sdružení! Děkujeme!

Co se na valné hromadě dělo?
Byly schváleny nové Stanovy , kde došlo oproti těm starým k několika drobným změnám souvisejícím především s hlasováním “per rolam”.

Za svoji mnohaletou činnost pro OSMD byl oceněn  RNDr. Tomislav Šimeček, který se zároveň rozloučil s funkcí předsedy a ve svém projevu shrnul zásadní momenty z historie OSMD.

Byla zvolena nová správní rada sdružení, která v letech 2020-2022 bude pracovat ve složení: Ing. Milan Krček, Ing. Karel Polata, Ing. Olga Matvijová, Ing. arch. Helena Vařejková, PhDr. Eva Tlapáková.

A pochopitelně nechybělo schválení zprávy o hospodaření, revizní zprávy, účetní závěrky a rozpočtu na rok 2020.

Celý zápis z valné hromady ke staž

Chcete číst dál?

Staňte se naším členem a získejte přístup k celému článku a spoustu dalších výhod!

Již máte účet? Přihlaste se